Mazda's 100ste verjaardag, kom mee vieren !

Kom voor 30 oktober langs in onze showroom!

Vandaag open van 08u30 tot 12u00
dw-header-picture_2

Dat een mooie prijs belangrijk is, daarvan moet u ons niet overtuigen. Daarom vindt u bij Mazda steeds interessante aanbiedingen. Maar laat u vooral niet énkel daardoor overtuigen als u een wagen kiest.

De kwaliteit, het design en zijn slimme technologie moeten goed zitten voor u. Mazda’s rijkelijke gamma heeft daarom voor elk wat wils. De stoere en veelzijdige Mazda CX-30 met hypermodern infotainmentsysteem en onze revolutionaire Skyactiv-X-motortechnologie of eerder de luxueuze Mazda CX-5 met digitale connectiviteit? Van de sportieve Mazda MX-5 met Bose® audio tot de elegante Mazda6 die u laat genieten van een uiterst comfortabel rijgedrag, een doordachte keuze is mogelijk voor ieder van u.

Het honderdjarig bestaan van Mazda gaat verder niet onopgemerkt voorbij. Hoe kunnen we onze geschiedenis van innovatie beter vieren dan met de lancering van een wagen die meer is dan 100% elektrisch? De All-New Mazda MX-30 is niet zoals alle andere. Zijn compacte batterij zorgt voor echte duurzaamheid en authentiek rijplezier. Met zijn bijzondere design en opvallende freestyle deuren is de wagen niet enkel mooi maar ook nog eens praktisch. Overtuigd? Oordeel vooral zelf tijdens een testrit!

Kom langs en maak een doordachte keuze, dat doen wij al 100 jaar.